Spaarnieuws

Historische spaarrente vergelijken.

Sinds kort is het mogelijk om ook de historische spaarrentes van de verschillende banken met elkaar te vergelijken. Bij rente vergelijkingssite Rentetotaal.nl kunt u sinds kort behalve de actuele rente nu ook de historische spaarrente vergelijken. Het interessante van de historische spaarrente is dat u snel kunt zien welke banken u gemiddeld de hoogste rente bieden op een spaarrekening. Zo zijn er een aantal banken en verzekeraars, zoals de Rabobank Delta Lloyd en Robeco die u momenteel zomaar 0,5% tot 0,8% meer rente bieden dan een jaar geleden. Blijkbaar vinden zij de spaarder nu weer interessant, maar hoe denken zij hier over 3 maanden over. Laten zij als ze genoeg nieuwe rekeningen geopend hebben de rente ook zomaar weer 0,5 tot 0,8 procent dalen? Andere banken, zoals Moneyou en NIBC bieden u niet alleen momenteel één van de hoogste rentes maar lieten het afgelopen jaar al zien dat zij continu hoge rentes noteerden. De toppers uit de historische spaarrente overzichten zijn echter toch wel SNS Bank, Reaal en Bank of Scotland. Zij hebben u de afgelopen 12 maanden bijna continu de hoogste rente op een spaarrekening gegeven.
Een veel gehoorde klacht van spaarders is dat zij, als zij eenmaal een spaarrekening hebben afgesloten, de spaarrente na verloop van tijd langzaam zien dalen. Vaak kunnen zij ook geen gebruik maken van nieuwe acties en zouden moeten overstappen om weer een hogere rente op hun spaargeld te kunnen krijgen. Nu ook de historische spaarrente per bank inzichtelijk is gemaakt is de kans op deze spaarrente truc een stuk kleiner geworden.

vind de hoogste spaarrente 
Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2012 nationale spaar site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.