Spaarnieuws

Nieuwe spaaracties.

Het vakantiegeld is nog maar net gestort of de banken proberen u alweer te verleiden om toch vooral uw vakantiegeld bij hen te sparen. Ieder jaar gaan in april / mei deze spaaracties en spaarcampagnes weer van start om de consumenten te verleiden om toch vooral hun spaargeld op een spaarrekening te zetten. U zou misschien verwachten dat de verschillende spaarbanken hun rente verhogen om de consumenten te lokken. De hoogste rente zou toch een reden moeten zijn om een spaarrekening bij een bank te openen of om extra geld over te maken naar uw spaarrekening. Helaas wordt er een ander middel gebruikt gemaakt om de consument te lokken namelijk cadeaus. Niks hoge rente maar een sporttas, een dvd-tje of een vrijkaartje voor een pretpark.
De grootte van de cadeaus is vaak ook afhankelijk van de spaarinleg. Zo is een (extra) inleg van € 500 goed voor een sporttas of een volleybal. Voor een kaartje voor een pretpark wordt al snel een inleg van € 750 verwacht. En om in aanmerking te komen voor een fotocamera, een blender, of een barbecue moet u toch al snel € 1000 inleggen.
Deze beloningen klinken misschien in eerste instantie niet beter dan een hoge rente, maar als we even terugrekenen en een tijdelijke renteverhoging van 1% op € 1000 spaargeld vergelijken met een leuk cadeau dan is een cadeau zo gek nog niet. Wilt u het geld echter voor langere tijd sparen dan is het misschien toch aantrekkelijker om voor de hoogste rente te gaan.

.

vind de hoogste spaarrente 
Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2012 nationale spaar site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.