Betere spaarrekeningen

Betere spaarproducten

Uit onderzoek van de AFM onder tien grote aanbieders van spaarrekeningen is gebleken dat de spaarbanken hun productaanbod hebben verbeterd. Zo is het aanbod van spaarproducten overzichtelijker geworden en lijken de banken en verzekeraars hun klanten steeds meer centraal te stellen. De AFM vindt dan ook dat de grote banken en verzekeraars in Nederland vorderingen maken maar dat er nog steeds een aantal stappen gemaakt moeten worden. Een aantal banken is zich wel bewust van het belang om de klant weer centraal te stellen, maar moeten hun plannen in veel gevallen nog omzetten in acties.
Voor wat betreft het spaarbeleid was de AFM in ieder geval erg te spreken over de koers die de banken nu zijn ingeslagen, de producten zijn beter en helderder en daar zijn de klanten bij gebaat.

vind de hoogste spaarrente 

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2012 nationale spaar site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.