Sparen voor zorg

Zelf sparen voor zorg

Nederlanders die in de toekomst nog verzekerd willen zijn van goede zorg zullen hier zelf voor moeten gaan sparen. Dat is tenminste de strekking van het adviesrapport dat de Raad voor Volksgezondheid en Zorg (RVZ) onlangs publiceerde. In dit adviesrapport stelt de RVZ dat voorzorgsmaatregelen hard nodig zijn voor de ouderen van de toekomst. De almaar stijgende kosten in de zorg zullen straks niet meer gedekt kunnen worden en zullen bekostigd moeten gaan worden door extra verzekeringen af te sluiten of door zelf te gaan sparen.
Volgens de RVZ zal de basisverzekering straks alleen nog de kosten voor de hoogst noodzakelijke zorg kunnen dekken. Het is daarom belangrijk dat mensen na al gaan nadenken hoe zij de zorg later geregeld willen hebben en dit bijvoorbeeld vastleggen in een zorgverklaring.
Wie volgens de RVZ straks gegarandeerd wil zijn van goede ouderenzorg zal dit (deels) zelf moeten bekostigen en zal dus nu al moeten beginnen met sparen.

2 augustus 2012

vind de hoogste spaarrente 

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2012 nationale spaar site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.