Bereken het rendement op uw spaarrekening

Spaargeld module: berekent uw spaarrente en spaarsaldo.

Met behulp van de onderstaande spaargeld module kunt u zelf eenvoudig uw spaartegoed berekenen.
Met behulp van een beginsaldo, een maandelijkse inleg, de spaarrente en het aantal jaren dat u uw geld opzij zet kunt u gemakkelijk het uiteindelijk gespaarde bedrag berekenen. Met onze gratis spaarmodule kunt u, behalve het opgebouwde spaarsaldo, ook de maandelijkse opbouw tonen. Dit doet u eenvoudig door na de berekening van uw spaarsaldo op 'toon spaarsaldo opbouw' te klikken.

SPAARGELD MODULE
Bereken eindkapitaal op spaarrekening:
Begin saldo:
Maandelijkse inleg:
Spaarrente:   %
Aantal jaar: 
 
Nationale Spaar Site.nl rekenmodule

* Alhoewel wij onze uiterste best hebben gedaan om onze spaarmodule zo waarheidsgetrouw te ontwikkelen zijn alle berekeningen die uit deze module voortvloeien puur indicatief en u kunt hier derhalve dan ook geen rechten aan ontlenen.

vind de hoogste spaarrente 

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2012 nationale spaar site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.