Groen en duurzaam sparen, spaarrente overzicht!

De hoogste spaarrente voor groensparen.

Groen sparen is een spaarvorm waarbij de nadruk ligt op het milieuvriendelijke aspect, dit betekent echter niet dat u daarom geen hoge spaarrente zo niet de hoogste spaarrente kunt krijgen. Er zijn namelijk tegenwoordig een aantal aanbieders die u een hoge spaarrente bieden op een groene of duurzame spaarrekening. Wij hebben in ons groensparen spaarrente overzicht de spaarrekeningen getoond die u de hoogste spaarrente geven. Vergelijk in ons spaarrente overzicht eenvoudig en snel de rente tarieven voor groensparen en doe hier uw voordeel mee.

vind de hoogste spaarrenteGroensparen spaarrente overzicht

  Spaarrente
Basis
Spaarrente
Maximaal
Aanbieder
1. 0,08% 0,08% ASN Bank
       

Het getoonde spaarrente overzicht is geen advies of aanbod voor een specifieke spaarrekening. De Nationale Spaar Site adviseert niet over spaarrekeningen en is niet actief als bemiddelaar in spaarrekeningen. Wij zijn daarom ook geheel onafhankelijk. Het bovenstaande overzicht is samengesteld door verschillende spaarrente tarieven van verschillende groene spaarrekeningen, zoals deze door de verschillende aanbieders worden getoond, met elkaar te vergelijken. Wij zoeken regelmatig de meest actuele spaarrente tarieven op en proberen vervolgens bovenstaand renteoverzicht te actualiseren. Zoals gezegd bemiddelen wij niet in spaarrekeningen. Voor advies over groensparen, de meest actuele rentes, of het openen van een groene spaarrekening dient u zelf contact op te nemen met de desbetreffende aanbieder.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2012 nationale spaar site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.