Kinderspaarrekening spaarrente overzicht!

De hoogste spaarrente voor een kinderspaarrekening.

Een spaarrekening openen voor uw kinderen of kleinkinderen is meestal een verstandig besluit, maar waar vindt u nu de hoogste spaarrente. Er zijn tegenwoordig steeds meer aanbieders van jeugdsparen en andere spaarvormen voor kinderen. De keuze is dus relatief groot. Dit heeft een positief effect op de spaarrente. Wij hebben in ons kinderspaarrekening spaarrente overzicht de verschillende spaarrekeningen voor kinderen getoond die u de hoogste spaarrente geven. Vergelijk in ons spaarrente overzicht eenvoudig en snel de rente tarieven voor kinderspaarrekeningen en doe hier uw voordeel mee.

vind de hoogste spaarrenteKinderspaarrekening spaarrente overzicht

  Spaarrente
Basis
Spaarrente
Maximaal
Aanbieder
1. 0,90% 0,90% ASN Bank
2. 0,50% 0,50% Triodos
3. 0,32% 0,32% SNS Bank
4. 0,30% 0,30% Argenta
5. 0,30% 0,30% RegioBank
6. 0,20% 0,30% ABN Amro
7. 0,20% 0,20% ING
8. 0,20% 0,20% NIBC Direct
9. 0,20% 0,20% Rabobank
       

Het getoonde spaarrente overzicht is geen advies of aanbod voor een specifieke kinderspaarrekening. De Nationale Spaar Site adviseert niet over kinderspaarrekeningen en is niet actief als bemiddelaar in spaarrekeningen. Wij zijn daarom ook geheel onafhankelijk. Het bovenstaande overzicht is samengesteld door verschillende kinderspaarrekening spaarrente tarieven van verschillende jeugd- en kinderspaarrekeningen, zoals deze door de verschillende aanbieders worden getoond, met elkaar te vergelijken. Wij zoeken regelmatig de meest actuele spaarrente tarieven op en proberen vervolgens bovenstaand renteoverzicht te actualiseren. Zoals gezegd bemiddelen wij niet in spaarrekeningen. Voor advies over een kinderspaarrekening, de meest actuele rentes, of het openen van een kinderspaarrekening dient u zelf contact op te nemen met de desbetreffende aanbieder.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2012 nationale spaar site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.