zakelijk sparen spaarrente overzicht!

De hoogste spaarrente voor zakelijk sparen.

Zakelijk sparen is een bijzondere tak van sparen op de Nederlandse spaarmarkt. De meeste banken bieden speciale diensten voor ondernemers en er bestaan dan ook speciale spaarrekeningen voor zakelijke klanten. Wie biedt er nu eigenlijk de hoogste spaarrente op een zakelijke spaarrekening. Wij hebben in ons zakelijksparen spaarrente overzicht de zakelijke spaarrekeningen getoond die u de hoogste spaarrente bieden. Vergelijk in ons zakelijksparen spaarrente overzicht eenvoudig en snel de rente tarieven voor zakelijk sparen en doe hier uw voordeel mee.

vind de hoogste spaarrenteZakelijk sparen spaarrente overzicht

  Spaarrente
Basis
Spaarrente
Maximaal
Aanbieder
1. 0,23% 0,23% Rabobank
2. 0,15% 0,15% Garantibank
3. 0,05% 0,05% RegioBank
4. 0,05% 0,05% SNS Bank
5. 0,03% 0,04% Knab
6. 0,03% 0,03% ASN Bank
7. 0,02% 0,03% ABN Amro
8. 0,01% 0,01% Robeco
       

Het getoonde spaarrente overzicht is geen advies of aanbod voor een specifieke zakelijke spaarrekening. De Nationale Spaar Site adviseert niet over zakelijke spaarrekeningen en is niet actief als bemiddelaar in spaarrekeningen. Wij zijn daarom ook geheel onafhankelijk. Het bovenstaande overzicht is samengesteld door verschillende spaarrente tarieven van verschillende zakelijke spaarrekeningen, zoals deze door de verschillende aanbieders worden getoond, met elkaar te vergelijken. Wij zoeken regelmatig de meest actuele spaarrente tarieven op en proberen vervolgens bovenstaand renteoverzicht te actualiseren. Zoals gezegd bemiddelen wij niet in spaarrekeningen. Voor advies over zakelijk sparen, de meest actuele rentes, of het openen van een zakelijke spaarrekening dient u zelf contact op te nemen met de desbetreffende aanbieder.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2012 nationale spaar site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.